Press

Voxxcom wins award at CeBIT

 

Het Nederlandse Voxxcom wint prestigieuze Europese IT prijs in Duitsland

Deze week heeft Voxxcom, als enig Nederlands bedrijf, uit handen van het EMF (forum van e-Excellence) de prestigieuze “European Seal of e-Excellence“ gold-award in ontvangst mogen nemen. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan ICT- en media bedrijven met vooruitstrevende technologische ontwikkelingen en innovatieve marketing methodieken tijdens de CeBIT beurs in Hannover (Duitsland).

Genomineerde deelnemers aan deze prestigieuze award werden op de beurs vertegenwoordigd door internationale bedrijven uit onder andere: Duitsland, China, Polen, Frankrijk, Argentinië, België, Portugal en Nederland.

Het prijswinnende Voxxcom is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Customer Communicatie Management, gebaseerd op de menselijke stem teneinde het juiste bericht via het juiste kanaal op het juiste moment bij de klant af te leveren. Voxxcom is actief op de Europese markt in onder andere de transportsector, financiële markten, communicatie- en nutsvoorzieningsbedrijven, de gezondheids- en handelssector en rekent internationale bedrijven tot haar klantenkring, waaronder onder andere Mercedez-Benz.

Voxxcom’s CEO Arnaud van der Wyck: “Wij zijn ontzettend trots dat wij deze prestigieuze award in ontvangst hebben mogen nemen en erkenning hebben gekregen voor onze baanbrekende technologie op het gebied van Customer Communication Management middels de menselijke stem, en het daaruit voortvloeiende succes in de markt binnen een relatief korte tijd. Wij zijn ook blij dat wij aan het imago van Nederland, als een Europese leider in de IT innovatie, mogen bijdragen. Wij hebben hier hard voor gewerkt en zijn dankbaar richting onze medewerkers, partners, klanten en het EMF voor deze award.”

www.voxxcom.com

Voor verdere informatie:
Arnaud van der Wyck – 06 34564292 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Voxxcom

Voxxcom is een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam dat voorziet in Customer Communication Management voor ondernemingen met een hoog volume klantcontacten, die vervolgens deze contactmomenten willen optimaliseren voor zowel klant als bedrijf. De Voxxcom oplossing voorziet in een efficiënt, persoonlijk en interactief, multimediaal communicatiekanaal. Dit door gebruik te maken van de menselijke stem via mail, SMS en mobiele applicaties.